El nou CB Valls d'Oriol Pozo ja treballa

Els de la capital de l'Alt Camp disposen d'un mes per preparar la seva quarta temporada seguida a la Lliga EBA. Després d'un curs difícil a la part baixa de la taula, toca recuperar la regularitat perduda amb novetats a la pista i a la banqueta.

Oriol Pozo va dirigir la seva primera sessió d’entrenament al capdavant del CB Valls aquest dilluns al vespre. El tècnic tarragoní, provinent del Reus Ploms, és la principal novetat d’un equip al qual s’han afegit cinc jugadors nous. Als ja anunciats de Sergi Domènech, Roger Riu, Adrià Rivas i Victor Vinos se suma ara l'escorta Jordi Bergadà, quarta cara nova que prové de la disciplina del Lleida.

Un pivot congoleny tancarà la plantilla, a l'espera d'enllestir la documentació, per aportar múscul al joc interior de l'equip. D’aquesta manera el Valls torna a la feina amb una plantilla que ha experimentat canvis importants però que està pràcticament confeccionada.

Oriol Pozo debuta a la Lliga EBA amb un vestidor que encadena la quarta campanya a la categoria i que coincidirà amb el CBT i el Club Bàsquet Salou una altra vegada. Enguany el debut es produirà al camp del Sants, el 22 de setembre. Abans, però, la competició oficial arrencarà al Serrallo i davant el mateix CBT, l’11 de setembre, en el primer partit de la Lliga Catalana EBA. El primer amistós es durà a terme aquest dissabte al Fornàs davant el Martinenc.