Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Valls espera milers de visitants per la 65a edició de la Firagost

Valls espera entre demà i demà passat milers de visitants. Arriba una nova edició, la 65a de la seva tradicional fira del Camp Català: la Firagost. Més d'un quilòmetre i mig de fira al carrer on s'exhibeixen essencialment productes i derivats del camp. També maquinària agrícola en una mostra que a més, va acompanyada d'activitats diverses, moltes d'elles vinculades al treball al camp.

El conseller de territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, serà l'encarregat d'inaugurar la 65ena edició de la Firagost. La fira del camp català tornarà a Valls un any més coincidint amb el primer dimecres del mes d'agost. Un primer dimecres de mes que enguany arriba més tard que mai, el 7 d'agost. Un fet que permet als organitzadors de la fira preveure una alta xifra de visitants, tenint en compte el moment àlgid de la temporada turística a la Costa Daurada.

La fira del camp català omplirà de productes artesans i del camp el centre històric i l'eix comercial de Valls. En total, més d'un quilòmetre i mig de mostra pels carrers de la capital de l'Alt Camp amb més de 300 expositors. Bona part d'ells destinats a productes del camp i derivats, situats essencialment pels voltants del carrer de la Cort. La maquinària agrícola, situada al passeig de l'Estació és un altre dels punts d'atracció d'una fira que converteix Valls en un aparador gegant i que complementa l'espai expositiu amb activitats diverses. Entre les més destacades, les vinculades al treball al camp, com la cursa de portadors de saques d'avellanes o el concurs d'arrossegament amb cavalls de càrrega. Una activitat que es realitza a l'exterior del Kursaal, on enguany també hi haurà música en directe.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ