Les assemblees de Junts i ERC avalen un pacte de govern entre les dues formacions

La possible entrada d'Esquerra al govern de l'Ajuntament de Valls, com el mandat passat, podria ser una realitat la setmana vinent, i amb el suport les assembles de Junts per Valls i dels mateixos republicans. La data límit és el 15 de juliol.

Junts per Valls i Esquerra-Compromís per Valls reforçaran la setmana que ve els contactes per negociar un pacte per governar de forma conjunta el consistori vallenc. Fins el moment, i després del parèntesi de la festa major de Sant Joan, les dues parts s’han assegut a parlar diverses vegades per definir un marc d’entesa, que de moment no ha arribat. Tot i això, les assemblees de les dues formacions avalen l’estratègia i aposten per un acord entre les dues forces per liderar el consistori vallenc.
 
Les dues parts asseguren que l’acord encara està per definir tot i que sembla el més probable malgrat que des de Junts també s’han explorat altres vies contrastant programes amb la CUP. La predisposició de la militància d’Esquerra i Junts però, apunta cap a una entesa entre les formacions liderades per Dolors Farré i Jordi Cartanyà. Les negociacions es reprendran la setmana que ve. Els implicats tenen de coll fins el dilluns 15 de juliol, data límit establerta per llei per definir el nou cartipàs de l’Ajuntament.