Valls tornarà a ser escenari de música i circ aquest juliol

El mes de juliol tornarà a ser sinònim de música i circ a Valls, ja que un any més arriben els cicles EnViu i Juliol circense durant les nits d'estiu.

En el cas del circ, l'escenari serà de nou l'auditori de Mas Miquel, on s'han programat tres espectacles entre el 16 i el 18 de juliol. Circ vermut, Moi Jornada i Funamanartist en seran els protagonistes en una programació de circ que abraçarà diferents disciplines, com el clown, els malabars o l'acrobàcia.

Pel que fa a la música, els espectacles es concentraran al claustre del Convent del Carme les nits del 23 al 26 de juliol. Obrirà el cicle la cantautora rural Susannes, que presentarà el seu nou disc Dona Llavor. Hi actuaran també Judit Nedermann i l'orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, a banda d'Espaldamceta, presentant el seu "Millor que mai" per tancar el cicle. Aquest concert, inclòs dins el cicle Divins serà l'únic de pagament i s'iniciarà a les vuit.

La resta de concerts, que també aniran maridats amb vi de la DO Tarragona, començaran a les deu de la nit, igual que els espectacles de circ a Mas Miquel.