El base Adrià Rivas i l'ala-pivot Sergi Domènech, primers fitxatges del nou CB Valls

El Club Bàsquet Valls comença a perfilar el primer equip per la temporada vinent. El base Adrià Rivas, provinent del Pardinyes, i Sergi Domènech, de la Salle Reus Ploms, són els primers fitxatges de l’equip entrenat per Oriol Pozo.

Un nou director de joc per complementar els bases que ja té l’equip, i un ala pivot versàtil. Són els trets destacats dels primers dos fitxatges anunciats pel primer equip del CB Valls. El primer, el base arriba procedent del Pardinyes, campió del seu grup a la lliga EBA la passada temporada. Allí, Rivas, de 23 anys i 1m85 es va convertir en el sisè home en minuts, i també el sisè màxim anotador del seu equip, amb 102 punts acumulats durant tota la temporada. Forjat a Tarragona i després de debutar a la lliga EBA amb el Pardinyes, ara, una vegada ha finalitzat la seva etapa d’estudiant a la capital del Segrià, ha trobat el moment per escoltar l’oferta del Valls.

La direcció tècnica del club vallenc també ha escoltat la demanda del nou tècnic del primer equip i ha incorporat un jugador que coneix bé de la seva etapa a la Salle Reus Ploms. És el cas de l’ala-pivot Sergi Domènech, de 22 anys.

Són els dos primers fitxatges públics d’un CB Valls que encara espera l’arribada d’un parell de reforços més a banda d’un jugador extracomunitari, presumiblement americà en què està treballant el mateix entrenador. Reforços que s’afegirien a una plantilla que manté bona part de l’estructura del curs passat, tot i que ja no comptarà amb Fernando Boada, Pablo Fontanet, Jordi Barberà, Àlex Alba, ni l’americà Ryan Edwards.