L'Ajuntament de Valls inicia els tràmits per expropiar Ca Padró

L’Ajuntament de Valls ha iniciat els tràmits per expropiar l’edifici de Ca Padró. L’expedient aprovat per la junta de govern contempla l’adquisició de l’immoble per un preu de 76.000 euros.

El mateix Ajuntament va paralitzar fa tres anys l’adquisició de l’edifici, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, després que els tècnics municipals advertissin que el preu de compra previst, en aquell moment de 175.000 euros, era excessiu i no s’adequava a l’estat de l’edifici. De fet, l’abril de 2017, el consistori va haver d’actuar de forma subsidiària a l’immoble per instal·lar-hi una nova coberta després que el sostre del mateix s’ensorrés parcialment. Amb l’obertura de l’expedient, ara Ajuntament i propietari hauran de negociar un preu just per l’adquisició de l’immoble on Junts per Valls hi contempla la seu de l’Escola de Música.

En la seva última junta de govern efectiva, l’equip de Batet també ha aprovat definitivament el projecte de rehabilitació de Ca Xapes per un valor de 2,4 milions d’euros.