Així seran les activitats educatives del Museu Casteller de Catalunya a Valls

Endinsar-se en el món casteller a través d'un programa d'activitats educatives que començaran al setembre, al Museu Casteller de Valls. Hem assistit a la presentació d'aquests tallers, que pretenen acostar el fet casteller als nens i nenes.

Des de titelles i contes que creen reptes i aventures, al nostre primer castell, amb la seva estructura, la roba i les sensacions de tots aquells i aquelles que fan possible la construcció.

Des del joc d'aixecar castells que crearem amb peces, a l'apadrinament d'una colla, entre altres propostes adreçades a infants entre 5 i 13 anys provinents de la Primària, el primer de cicle d'ESO i l'Educació Especial.

Les famílies van escoltar atentament l'explicació de les sis activitats educatives del Museu Casteller i que disposaran d'una durada màxima de dues hores cadascuna. Amb mapes com aquest, que cap nen i nena es quedi sense l'opció d'entendre el fet casteller

Els jocs i tallers s'adaptaran a les famílies, i es prepararan també visites a través de les escoles. El projecte s'exposarà justamrent a les mateixes escoles a partir del setembre.