Prop de 800 persones es concentren als Jutjats de Valls per la fi del judici del Procés

 

A Valls, coincidint amb el final del judici dels encausats pel procés sobiranista, prop de 800 persones van concentrar-se al voltant de l'edifici dels jutjats de la capital de l'Alt Camp, on els impulsors de la convocatòria: entitats independentistes encapçalades per les seccions locals de l'ANC i Òmnium i el gruix dels partits sobiranistes i defensors del dret a decidir, van llegir el manifest unitari de la convocatòria de país. Els concentrats van reclamar una sentència absolutòria, al mateix temps que van reivindicar la persistència com a eina per arribar a l'objectiu final.

La convocatòria es va iniciar a la plaça del Blat des d'on els concentrats es van encaminar, travessant els carrers més cèntrics de la ciutat, fins als jutjats de Valls.

Durant el trajecte, la comitiva, encapçalada per les fotografies dels presos polítics, va explicitar proclames en favor de la llibertat dels encausats i va reclamar la unitat d'acció dels agents polítics sobiranistes per fer front comú a una sentència que s'espera exemplificadora. Crits de llibertat, ni un pas enrere i unitat que es van repetir al punt final de l'acte, davant els jutjats, una hora després de l'inici de la marxa.