Junts per Valls es reivindica com l'únic partit que presenta un projecte de ciutat definit

Junts per Valls ha tancat la campanya a Valls amb un manifest final en què es presenta com l’única força que porta un projecte de ciutat clar i concís, amb propostes concretes. Farré ha defensat també que treballarà a peu de carrer, mentre l’actual alcalde, Albert Batet, ha reiterat que la llista de Junts per Valls és l’única que garantirà que a l’Ajuntament de Valls es defensi el llegat de l’1 d’octubre.

Junts per Valls ha tancat la campanya electoral definint-se com l’única força que porta una proposta clara i concreta de ciutat definida en projectes concisos. Dolors Farré ha reivindicat el treball de l’equip per elaborar un projecte que, partint de la feina feta els últims anys  basteixi un projecte de futur fonamentat en polítiques i projectes clarament definits apostant pel barri antic amb la inclusió de nous equipaments a la zona i defensant, entre altres, la gestió municipal del Pius Hospital.
 
En el mateix acte en què la candidata ha llegit el manifest final de campanya, acompanyada del seu equip, l’actual alcalde, que tanca la llista ha reivindicat que la de Farré és la única força que garanteix un govern sense partits constitucionalistes.
 
Farré ha reblat el discurs final de campanya incidint en la seva voluntat, si surt escollida de dedicar els seus esforços exclusivament a governar la ciutat.