Josep Maria Rovira ja és el nou president de la Cambra de Comerç de Valls

Josep Maria Rovira ja és el nou president de la Cambra de Comerç de Valls. Era l’únic candidat i la junta l’ha nomenat per unanimitat aquest migdia. Rovira vol seguir apostant per la internacionalització i assegura que seguiran lluitant perquè el polígon industrial estigui ben connectat amb l’exterior a través d’una xarxa viària que inclogui una A-27 acabada.

Josep Maria Rovira ja és el nou president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. L’empresari vallenc que ha liderat l’única candidatura que s’ha presentat a aquestes eleccions, ha rebut el suport unànime de la junta de govern de la Cambra de Comerç, i encetarà ara una nova etapa a la institució, que malgrat tot, tindrà voluntat de continuïtat amb la feina feta fins el moment per l’equip de Marcel·lí Morera. Acompanyant a Rovira, el nucli dur de la nova junta el formaran Anton Bastús i Rubén Rotllan, entre altres. Rovira ha destacat que s’ha renovat la meitat de l’equip però que l’executiva també es recolzarà en l’experiència de bona part dels components de l’anterior junta.

Com a línies estratègiques de treball, Rovira aposta per fomentar la formació dels joves, donar una major visibilitat a la feina que fa la Cambra i, especialment, treballar per garantir els serveis al polígon. En aquest sentit, remarca que seguiran lluitant per garantir la connexió del polígon vallenc amb les principals infraestructures viàries.

A nivell concret d’empreses, Rovira s’ha fixat el repte de seguir apostant per la internacionalització i vol generar noves empreses exportadores. També remarca que s’ha de fomentar més que en l’actualitat el comerç local.