Junts per Valls vol recuperar el projecte del Centre Cívic al Barri Antic

Junts per Valls, en la recta final de campanya presenta les seves principals propostes per recuperar el Barri Antic de Valls. Ho fa a l'aparcament provisional de Ca la Mataueta, on estava previst ubicar el Centre Cívic, abans que s'aparqués el projecte. Una proposta que Junts per Valls vol recuperar.

Junts per Valls recupera la construcció del Centre Cívic del Barri Antic com un dels eixos principals  i estratègics del seu programa per desenvolupar polítiques de cohesió a la zona. Junts per Valls aposta per desenvolupar el mateix projecte que es va aparcar en el seu moment per donar prioritat a la construcció del Museu Casteller i que estava previst que es desenvolupés a la zona que ara ocupa l'actual aparcament provisional de Ca la Mataueta.

A banda d'aquest eix principal, des de Junts per Valls també es reivindica la necessitat de donar continuïtat a la taula del Barri Antic per obrir un diàleg sincer amb els veïns del barri que permeti prioritzar les actuacions necessaris per fer front a les mancances i problemàtiques de la zona. Per això, volen obrir una oficina pel barri antic.

La candidata Dolors Farré reivindica que la feina s'ha de fer entre tots i reclama la construcció d'un espai de debat que aglutini partits, entitats i veïns per definir les línies de treball que han de garantir el futur del barri amb un consens generalitzat.