Junts per Valls proposa unificar les zones comercials en un gran eix

Junts per Valls planifica la creació d'un gran eix comercial ampli que connecti els diferents espais comercials de la ciutat partint des del carrer de la Cort cap a l'Abat Llort, i també cap al passeig de l'Estació, passant pels carrers Avenir i Vallvera. Imaginen un desenvolupament urbanístic homogeni per unificar aquests espais, al mateix temps que també proposen donar un major impuls al segell comercial de la ciutat i als productes de proximitat impulsant noves campanyes i reforçant les que ja funcionen.

Junts per Valls també proposa la creació d'un mercat semestral de 'pop stores' amb música en directe i l'organització d'un mercat artesà i de proximitat. També asseguren que en matèria fiscal mantindran les llicències d'activitat a cost zero per a l'obertura de nous establiments i preveuen ajuts per canviar els rètols lluminosos dels comerços per nous amb tecnologia led.

Les propostes les va plantejar la candidata Dolors Farré en una trobada informal amb comerciants vallencs, davant dels quals es va comprometre a millorar la comunicació entre comerciants i consistori amb reunions periòdiques.