Adrià Baiget fitxa pel Club Bàsquet Valls

Sorpresa d'última hora al mercat d'incorporacions de la Lliga EBA. El base Adrià Baiget torna a casa per reforçar el conjunt de la capital de l'Alt Camp. Així, el Valls guanya la partida a un CBT que també va interessar-se pel tarragoní.

Va passar pel Vila-seca de Lliga EBA a finals de la passada dècada i a inicis de l'actual. Va reforçar el CBT de la mateixa categoria del 2012 al 2014. Tot seguit va provar sort a Anglaterra, Cantàbria i Galícia, on el curs passat va ser subcampió de la LEB Plata.

Fa pocs dies vam veure Adrià Baiget exercitar-se amb el CBT a l'espera d'una oferta convincent que finalment ha arribat. Amb 28 anys, té experiència, pot ocupar les posicions d'1 i de 2 i ha estat la sorpresa del mercat de fitxatges dels de l'Alt Camp. Un Adrià Baiget per qui va interessar-se també Berni Álvarez, però el mateix jugador va decantar-se per la proposta vallenca.

Després d'una pretemporada notable, amb classificació inclosa per a la fase final de la Lliga Catalana, els de Francesc Canals debutaran a l'EBA contra el Castellbisbal, aquest dissabte a les 17.45 hores i al Joana Ballart. L'equip vol frenar l'eufòria davant les bones sensacions.

L'arribada de Baiget serveix per ocupar el buit d'Oriol Besora, que ha passat avui pel quiròfan per culpa d'una greu lesió al genoll que el deixarà fora de les pistes tota la temporada.