CB Valls - Safa Claror (66-56)

El CB Valls disputarà l'1 de juny i al Joana Ballart les semifinals de la 'Final Four' per pujar a Copa Catalunya. Les dones de Benet Ibañez han lligat el passi amb un triomf que les consolida com a líders de Primera Catalana.

Darrer pas aconseguit. Calia sumar una victòria més i s'ha assolit contra un Safa Claror que ha plantat cara. Jugar contra el, sobre el paper, millor equip de la categoria és un repte per a tothom, i tots les rivals visiten Valls amb motivació afegida. A més, parlem d'un adversari que encara pugna per classificar-se per a la fase d'ascens. Tot i això, el CB Valls ha dominat permanentment l'electrònic per acabar emportant-se el premi gran. Sidnei Moss, amb 26 punts, ha estat la jugadora més destacada de les locals.

La final a quatre es jugarà a casa i creuarà les dues millors plantilles de cadascun dels dos grups existents a Primera Catalana. Les dues finalistes accediran a Copa Catalunya, i no es descarta que algun altre club també ho acabi fent en funció de possibles compensacions entre lligues.

Fitxa del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5ca8e21aa4d4276bdfa4fd34#