ERC-Compromís per Valls presenta les figures capdavanteres de la seva llista

Esquerra i Compromís per Valls ja han presentat els 5 primers noms de la seva llista electoral. Una candidatura que per primer cop integrarà en coalició les dues formacions i que esperen estigui en condicions de lluitar per l'alcaldia vallenca.

Combinació de noms ja experimentats en el govern vallenc amb cares noves, tant provinents del pacte amb Compromís per Valls com de la mateixa secció local de la formació a la capital de l'Alt Camp. Així es conformen els cinc primers llocs de la llista d'Esquerra Republicana-Compromís per Valls a les eleccions vallenques que repeteixen les tres primeres cares d'ara fa quatre anys però amb un petit canvi. A més de Jordi Cartanyà encapçalant la llista, de cara al 26 de maig serà l'actual regidora de Participació Ciutadana Núria Gavarró la que ocuparà el segon lloc de la candidatura republicana en detriment d'Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i actual delegat de la Generalitat a Tarragona que baixa fins al tercer lloc.

Just darrera dels tres actuals regidors arriben les cares noves de la llista. La primera, la de l'actual portaveu de Compromís per Valls Ramon Font, que encapçalarà d'aquesta manera les persones d'aquesta formació que s'integren en la nova coalició d'esquerres a Valls. Per últim, en la cinquena posició apareix la figura de Teresa Rull, persona molt vinculada al teixit associatiu vallenc des de diferents vessants.

Una candidatura que el seu alcaldable assegura està plenament capacitada per fer-se amb l'alcaldia de Valls.

La llista es donarà a conèixer en la seva totalitat en les properes setmanes i té la voluntat de comptar amb el mateix nombre d'homes que de dones.