Martinell (CUP) renunciarà a l'acta de regidor

El portaveu del principal grup de l'oposició a Valls, Francesc Martinell, ha anunciat la seva decisió de renunciar a l'acta de regidor. El que va ser cap de llista de la CUP en les últimes eleccions municipals ha justificat la seva determinació per motius personals al temps que s'ha desvinculat de cap motivació política. Ha assegurat també que seguirà militant i treballant dins el grup municipal i ha reiterat i enfasitzat el seu compromís amb el procés i la independència de Catalunya, al temps que ha recordat que dins la filosofia de la CUP no preval la voluntat de perpetuar-se en els càrrecs.

Recollirà el relleu de Martinell, Ester Huguet, quarta a la llista de les municipals. La futura regidora assumirà les competències que ja tenia Martinell a les comissions de serveis socials i serveis a les persones. Arribarà al càrrec després d'una dotzena d'anys de militància a l'assamblea local de la CUP a Valls i d'haver participat del consell rector de Vallsgenera.

Francesc Martinell renunciarà a l'acta de regidor en el proper ple ordinari de l'Ajuntament de Valls. Des de llavors, el portaveu del grup municipal passarà a ser Jordi Robert.