CB Valls - Morell (69-65)

Pas de gegant cap a la final a quatre d'ascens a Copa Catalunya. La líder de Primera Catalana s'ha desfet d'un dels seus principals perseguidor a qui distancia a quatre victòries quan queden set jornades de fase regular. 

Igualtat, alternança durant quarts i emoció fins al final per aconseguir un triomf que pot ser decisiu. La punxada de la setmana anterior a la pista del Premià no va complicar de manera greu les possibilitats d'optar a l'ascens però sí que va servir per recordar que el sumat fins ara té molt de mèrit: el CB Valls mana a la taula amb només dues punxades en 23 partits. Per aquest motiu sembla més que improbable imaginar un desenllaç en què les dones de Benet Ibañez es dilueixin els pròxims partits fins a posar en perill el pas a la Final Four. Irene Carasco, amb 14 punts, s'ha erigit en el principal baluard ofensiu de les locals mentre que la visitant Larraitz Larrañaga n'ha aconseguit 20.

Amb un balanç de 21-2 les vallenques continuen en la primera posició seguides del Premià (20-3), la SAFA (17-6) i el Morell (17-6). Les dues millors de la fase regular es classificaran per a la següent ronda i optaran a pujar a Copa Catalunya. Dissabte vinent (19.30 hores) el CB Valls jugarà fora de casa però ben a prop davant el Ploms Salle de Reus, el cinquè classificat. 

Parcials: 21-15, 13-19, 21-18 i 14-13. 

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5c967ee4a4d4270aa69e1cbc#