El PSC de Valls renova la llista però manté al capdavant els tres regidors actuals

La candidata socialista Rosa Maria Ibarra ha començat a donar pistes sobre el tarannà de la llista que presentarà a Valls per les eleccions municipals. Defensa que serà una llista renovada i farcida d’independents. Els primers llocs però, els ocuparan els actuals tres regidors que el partit té al consistori vallenc.

La candidatura del Partit Socialista a Valls mantindrà al capdavant les cares visibles de la formació al consistori vallenc. Rosa Maria Ibarra donarà continuïtat al bloc acompanyant-se de Juan Felipe Martínez i Asun Fernández, regidors en l’actualitat. A partir d’aquí, això sí, presentarà una llista renovada on, tot i premiar honoríficament l’experiència de militants històrics com Jordi Armengol, que tancarà la llista, inclourà també sàvia jove. És el cas d’Albert Soriano, impulsor de la recuperació de les joventuts socialistes a Valls, que ocuparà el quart lloc d’una llista en què Ibarra inclourà diversos independents.

Ells seran els encarregats de donar sortida al missatge d’El Valls que volem que acompanyarà Ibarra durant la campanya i que defineix la visió de ciutat que defensen els socialistes vallencs.

Ibarra donarà a conèixer el gruix de noms que l’acompanyaran a la llista el 8 d’abril en un acte que comptarà amb la presència de Miquel Iceta.