La militància ratifica Dolors Farré com a cap de llista de Junts per Valls

Ja és oficial. Dolors Farré serà la candidata de Junts per Valls a les properes eleccions municipals. La militància del partit ha donat el vist-i-plau a la candidata postulada per Albert Batet després de la renúncia d’aquest a presentar-se una tercera vegada per reeditar l’alcaldia de Valls.

La militància del PDeCat vallenc ha avalat la proposta de l’alcalde sortint, Albert Batet, de construir una llista transversal encapçalada per Dolors Farré sota la marca de Junts per Valls. Farré va rebre el suport unànime d’una assemblea local que va aplaudir la determinació de l’actual regidora de Via Pública per fer el salt a la primera línia de la política local i presentar-se com un valor de proximitat que tindrà, si surt escollida, l’alcaldia de Valls com a única prioritat.

Farré ho vol fer amb un equip renovat amb noms provinents de sensibilitats diverses que, si fem cas del que diu la cap de llista, tindran pes específic a la candidatura.

Farré però, ha evitat donar noms. Assegura que la llista s’està acabant de construir. Entre els futuribles prenen força noms com l’actual president de l’Institut d’Estudis Vallencs, Xavier Salat, l’arquitecta Sònia Roca o la filla de l’exalcade republicà Jordi Castells, Laia Castells. Podrien ser els pals de paller d’una llista renovada, on ja se sap que no hi serà l’actual tinent d’alcalde Judit Fàbregas, un dels pesos pesats de l’equip de Batet.