Valls escolta el so de la Setmana Santa

Sis bandes de tambors i cornetes han acompanyat la banda del Sant Crist de Lepant de Valls en una nova edició de la trobada de bandes que impulsat la germandat vallenca a la capital de l'Alt Camp. La trobada fa quatre anys que s'organitza.

El so ensordidor de tambors, timbals i bombos va convertir-se en la banda sonora de l’atmosfera de Valls durant el migdia d’aquest diumenge. A un mes vista de l’inici dels actes centrals de la Setmana Santa vallenca, la germandat del Sant Crist de Lepant de la capital de l’Alt Camp ja ha ofert el primer tast de Setmana Santa. Ho ha fet en forma de trobada de bandes de Setmana Santa. Per quart any consecutiu ha convidat bandes de percussió similar a la seva, però també bandes de cornetes. En total, sis bandes de Setmana Santa van acompanyar la banda lepantera en una nova edició d’un acte ja consolidat, que vol apropar les músiques de Setmana Santa als vallencs.

L’acte presidit per la banda de Tambors del Sant Crist de Lepant va comptar amb una destacada representació de la zona. Entre elles, la banda de cornetes i tambors de la confraria de l’Oració de l’Hort de Montblanc, l’escola de timbals del gremi de Marejants de Tarragona, o la banda de tambors i cornetes del Crist de Bonavista, amb qui la germandat vallenca manté una estreta relació. La trobada es completava amb la banda de tambors i cornetes de Sant Pere Apòstol de Reus, i dues formacions provinents de la província d’Osca.