Valls presenta una cartellera amb una vintena d'espectacles

Una vintena d’espectacles entre els mesos d’octubre i desembre que inclouen propostes de diferents disciplines, essencialment teatre formen la cartellera dels teatres de Valls per aquesta tardor. Inclouen espectacles que ja s’han fet un nom dins la dramatúrgia catalana, però també aposta per artistes locals, com Ricard Farré o la companyia Passabarret.

El dilluns 2 d’octubre es posaran a la venda les entrades per a la vintena d’espectacles que s’inclouen dins la programació de tardor dels teatres de Valls, que s’allarga fins passat Nadal. Abans, a partir del 20 de setembre es podran adquirir també els abonaments pels tres espectacles destacats que s’hi inclouen: L’autora de les Menines, Treva i Art. A banda d’aquestes tres propostes, la cartellera vallenca inclou la programació, un any més, del festival Guant, i s’endinsa diverses disciplines, essencialment, teatre, al temps que també deixa espai per a la promoció de propostes cuinades a Valls o amb protagonistes vallencs.

També s’inclou dins aquest apartat de territori vallenc, l’espectacle de dansa treballat a l’escola de dansa Adagi que proposarà la barcelonina Neus Expósito, que, afegint-se a les propostes paral·leles emmarcades dins la cartellera. A més, oferirà també una masterclass de dansa.

Els habituals Pastorets Principals de Valls, la Principal de la Bisbal i el concert i ballet d’Strauss Festival Orchestra per cap d’any, completaran la cartellera vallenca ja dins el cicle nadalenc.