Valls estrena oficina de Turisme per dinamitzar els actius culturals i patrimonials

La nova oficina de Turisme de Valls ha obert portes aquest cap de setmana al cor de la ciutat. Ubicada a tocar de la plaça del Blat, de l’església de Sant Joan i pròxima al Museu Casteller, el nou espai espera ser el punt neuràlgic per difondre el patrimoni de Valls i ser una eina més per a la reactivació econòmica en l’àmbit del turisme.

Les calçotades com a exponent gastronòmic, les festes i tradicions, com els tres tombs de Sant Antoni, el campanar de l’església de Sant Joan i, evidentment els castells, amb les dues colles i el Museu Casteller, són elements protagonistes de la imatge de la nova oficina de turisme de Valls.

El Museu Casteller espera rebre 100.000 visitants anuals

La ciutat vol treure més rendiment dels seus símbols culturals i patrimonials i, per això, ha posat en marxa un nou espai d’informació turística al carrer de les Corts als baixos de la Casa de Santes Creus, catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local.

Les noves oficines guanyen espai i se situen en un enclavament clau per difondre les propostes de la ciutat i ser el punt de partida de les rutes per la capital de l’Alt Camp, però mirant a l’horitzó, l’oficina vol aprofitar el pol d’atracció que esperen del Museu Casteller.

La nova oficina de Turisme, que substitueix l’antiga ubicada prop de la plaça del Pati,  acollirà també les dependències de l’àrea de turisme i comerç i disposa de diversos espais d’atenció al públic i de reunió.