Massiva concentració a Valls després d'un matí actiu per la vaga general

La plaça del Blat de Valls s'ha omplert massivament aquest dijous al migdia en resposta a la concentració convocada des de la intersindical i altres entitats i associacions que s'han afegit a la vaga.

Els representants de la intersindical i del sindicat d'estudiants han reivindicat la recuperació d'uns drets dels treballadors que consideren que l'Estat espanyol està retallant. En el seu discurs, remarcaven la necessitat que Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur perquè entenen que dins de l'estat espanyol no es podran recuperar. També el judici dels representants polítics catalans s'emmarca dins aquestes protestes.

La mobilització durant el matí s'ha concentrat als carrers cèntrics de la ciutat. Sobre les onze del matí, centenars de persones han arrencat una marxa informativa que ha recorregut els principals carrers de l'eix comercial. La comitiva s'ha concentrat davant de l'Institut Narcís Oller per dirigir-se cap al passeig de l'Estació i les principals artèries de la ciutat. Els concentrats demanaven el tancament dels comerços oberts, com és el cas de les grans superfícies i s'ha aturat també davant els jutjats de Valls, on s'han sentit crits contra la justícia espanyola.