UE Valls - Camarles (1-0)

La falta directa de Cesc al 91' acosta l'ascens a Primera Catalana d'un líder que esgarrapa 13 punts al segon classificat, el Catllar, que va empatar hores abans i que té un partit pendent contra el mateix Camarles. Queden tan sols 12 jornades de Lliga.

Només una davallada impensable podria provocar que la UE Valls no pugi directament a la màxima divisió del futbol de Catalunya. I, si es produís, el marge respecte al tercer classificat i primer equip que quedaria fora de la promoció, és de 15 punts a manca de 36 en joc: seria el mal menor. Ara bé, passi el que passi ningú regalarà ni ha regalat res en cap moment. La diferència entre els vallencs i el rival d'aquest cap de setmana, el Camarles, és abismal: 27 punts. Però cada vegada és i serà més difícil sumar noves victòries; la pressió, els mesos de competició a les cames i especialment ser el conjunt a batre de tothom són factors contraris als de Joan Antoni Pallarès. Tot i que ells sempre troben alguna via per seguir endavant.

Quan semblava que l'empat era un fet Cesc l'ha trencat a pilota aturada i amb el temps pràcticament exhaurit per ampliar 2 punts més la distància sobre el Catllar i per evitar la segona igualada consecutiva al Municipal del Vilar. Aquest dissabte (18 hores) la UE Valls passarà pel camp del Vendrell, conjunt que lluita per eludir el descens a la Tercera Catalana.

Fitxa del partit:

http://fcf.cat/acta/1819/futbol-11/segona-catalana/grup-6/2cat/valls-ue-a/2cat/camarles-cf-a