Jordi Balaguer, nou tècnic CB Valls: 'L'equip s'ha bloquejat mentalment'

Un vell conegut de l'afició serà l'encarregat de certificar la salvació del CB Valls a la Lliga EBA. I, tot i que no tenia previst tornar aviat a les banquetes, afirma Jordi Balaguer que va ser impossible ignorar l'oferiment del conjunt de la capital de l'Alt Camp.

A casa no existia el perfil idoni per substituir Francesc Canals, i el director tècnic Lluís Cuesta, va contactar amb ell. Jordi Balaguer té 49 anys i va dirigir el Valls a l'antiga LEB-2, la temporada 2005-2006, classificant-se per al playoff d'ascens. L'any passat va ser l'entrenador del Cerdanyola d'EBA i enguany ha realitzat tasques de despatxos. El Joana Ballart ja disposa de nou líder. Mentrestant, el club deixa la porta de futur oberta a Francesc Canals.

Balaguer és una solució d'urgència però difícilment de continuïtat més enllà del present curs. Balaguer viu a Barcelona i, de moment, no contempla ser qui dirigeixi el sènior més enllà de l'estiu. Els vallencs passaran per la pista del Salt, el cuer. I ho faran amb només dues victòries de marge sobre les places de perill.

El Salt-Club Bàsquet Valls es jugarà diumenge a les 17 hores. L'únic jugador actual que va coincidir amb Balaguer l'anterior etapa va ser el pivot, Jota Jota Miguel.