Jordi Balaguer torna a la banqueta del CB Valls

El substitut de Francesc Canals va dirigir l'equip la temporada 2005-2006 a l'antiga LEB-2. Amb 49 anys i dilatada experiència a la Lliga EBA, és l'escollit per allunyar els vallencs de la zona de perill de descens.

El mes de maig del 2006, el CB Valls va caure contra el Gandia i als quarts de final de la fase per pujar a LEB-1. Va ser l'adéu de Balaguer de l'Alt Camp, i també el comiat local del bàsquet d'elit. El flamant tècnic ha passat per les banquetes d'equips com el Sants, el Rubí, el Sant Josep de Badalona, el Martorell, el Prat, L’Hospitalet, el Cornellà o Vic. També va exercir de responsable de captació del Barça. 

L'última experiència de Balaguer a les banquetes va ser al curs passat i amb el Cerdanyola amb qui va descendir a Copa Catalunya. Aquest vespre ha dirigit la seva primera sessió amb el CB Valls i dissabte debutarà en partit oficial a la pista del Salt, el cuer de la classificació.

Des de l'entitat agraeixen la tasca duta a terme per Francesc Canals les últimes cinc campanyes i desitgen que pugui seguir col•laborant amb ells. Per la seva banda, Jordi Balaguer admet que no tenia previst tornar a les banquetes ara però que no va poder refusar l'opció de tornar a un club on conserva bones amistats, especialment la del director tècnic Lluís Cuesta, responsable del fitxatge. Ara bé, Balaguer no deixa clar si continuarà el curs vinent o no malgrat que els resultats acompanyin.

Dues victòries separen l'equip de la zona de possible descens quan queden 10 jornades per davant.