El Grup del Teatre Principal prepara l'espectacle Peter Pan

A dos mesos vista de l’estrena del nou muntatge del Grup del Teatre Principal, que recrearà el clàssic de James Matthew Barrie Peter Pan, els 25 actors que pujaran dalt de l’escenari ja treballen la posada en escena d’aquesta adaptació dirigida per Raül Molina i Marc Ayala. El text original ha estat traduït per Neus Armenjach. La proposta del GTP comptarà també amb una banda sonora pròpia creada per a l’ocasió.

La nova producció del GTP aposta especialment pels joves de l’entitat. Majoritàriament, el repertori de les aventures de Peter Pan i la Wendy al país de Mai Més el formen actors forjats al planter de l’entitat, que d’aquesta forma poden explotar el seu talent més enllà de la rutina anual dels Pastorets.

L’obra s’estrenarà el primer cap de setmana del mes d’abril al Teatre Prncipal. El GTP ha previst un total de cinc passis entre divendres i diumenge. Les entrades ja es poden adquirir a les taquilles del teatre. De fet, la venda de les mateixes avança a bon ritme. Durant la primera setmana de venda ja s’ha consumit una tercera part del total de localitats ofertes per les diferents representacions.