El Club Bàsquet Valls destitueix Francesc Canals

La derrota de diumenge situa l'equip a només dos partits de distància del possible descens, i la junta directiva ha decidit prendre la dràstica decisió a manca de 10 partits. S'acaba així una etapa de cinc anys a la banqueta.

Caure contra el Calvià diumenge, un equip que no coneixia la victòria com a visitant aquest curs, va vessar el got de la paciència de l'entitat, que no ha volgut fer declaracions a TAC12 però que, a través d'un breu comunicat, ha agraït la tasca de Francesc Canals última mitja dècada. Afegir el Club Bàsquet Valls, a més, que el fins ara entrenador del primer equip mantindrà la vinculació amb la base i l'acadèmia vallenca.

Des de la directiva consideren que hi ha qualitat suficient per no patir per la permanència. El Club Bàsquet Valls és desè a la Lliga EBA amb un balanç de 6 a 10, només dues victòries per damunt del playoff per la permanència. Minuts abans de rebre la notícia, Francesc Canals ens va atendre per valorar la situació de crisi de l'equip. Setmanes enrere el mateix Canals va anunciar que no continuaria el següent com a tècnic.

Demà dimecres al vespre es farà oficial el relleu a la banqueta. Diumenge el Valls passa per la pista del Salt, el penúltim de la Lliga EBA. Una nova ensopegada abocaria l'equip a una situació impensable a inicis de campanya. Di