Jordi Cartanyà aposta per un canvi de manera de governar a Valls

Després de formar part durant quatre anys del govern municipal gràcies al pacte amb el PDeCAT, Esquerra Republicana vol que aquestes eleccions municipals siguin les del seu retorn a l'alcaldia vallenca. Així ho va assegurar el seu cap de llista en la presentació com a alcaldable per tercera vegada consecutiva.

Amb la intenció de culminar el canvi de governança encetat fa quatre anys amb la seva entrada a l'actual equip de govern vallenc i aconseguir l'alcaldia per als següents quatre anys. Així encara l'alcaldable d'Esquerra Republicana a la capital de l'Alt Camp Jordi Cartanyà el repte d'encapçalar la llista republicana per tercera vegada.

Davant d'un centenar de persones i en un acte en què va comptar amb el suport del Conseller d'Ensenyament Josep Bargalló, Cartanyà va apostar per un nou model de govern que aposti per recuperar la il·lusió de ciutat que creu manca a Valls actualment. També va fer un balanç positiu de l'aportació dels republicans al govern municipal en els darrers quatre anys.

Ara els republicans vallencs encaren la tasca de tancar una llista que diuen serà totalment transversal i amb diferents sensibilitats. Uns llista que podria comptar amb altres formacions presents al plenari vallenc si s'acaba tancant un possible pacte per exemple amb Compromís per Valls.