Tot a punt a Valls per a la Festa de la Calçotada

Serà diumenge quan es compleixi la 38a edició, amb l'objectiu de repetir les bones xifres de visitants de les últimes edicions atrets per les activitats i els concursos que s'hi duen a terme al voltant del calçot. Una festa que els restauradors vallencs comencen a ambientar ja des de dissabte

Tot a punt a Valls perquè aquest diumenge milers de persones arribin a la capital de l’Alt Camp per a la celebració de la 38a edició de la Gran Festa de la Calçotada. Una festa que espera repetir els números de les darreres edicions, aplegant fins a 40.000 persones atretes per les diferents activitats i concursos que omplen la programació d’una festa cada cop més consolidada. Així desenes de milers de calçots es couran en els diferents emplaçaments previstos amb el complement dels concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de la salsa típica de la calçotada i el més esperat, el concurs de menjar calçots.

Des de la Cambra de Comerç vallenca, organitzadora de l’esdeveniment, tornen a remarcar la importància de la potenciació de la calçotada per al teixit econòmic de Valls i de la comarca.

I com en les darreres edicions, la festa no s’emmarca només en la jornada de diumenge, sinó que els restauradors vallencs seran els protagonistes ja dissabte, oferint tota una sèrie de degustacions a la Plaça del Pati relacionades amb el calçot i que permeten allargar la celebració durant tot el cap de setmana.

Per últim, la festa de la calçotada estrena enguany patrocinador per als pròxims cinc anys de la mà de la Vinícola de Sarral que vol busca complementar, amb els seus vins i caves, l’oferta gastronòmica de la calçotada.