CB Valls - Martorell (68-71)

El resultat positiu de la setmana anterior davant el CB Salou no ha tingut continuïtat en l'inici de la segona volta de la Lliga EBA. Duel igualat fins al final i derrota d'un CB Valls que es queda amb sis victòries i vuit derrotes a la classificació.

La balança només pot decantar-se per un cantó tot i que aquest cop podia haver-ho fet també del vallenc. Els locals han dominat fins al descans i els avantatges de tots dos conjunts han deixat obert el duel fins a les acaballes. Ni el CB Valls ni el Martorell han gaudit d'una tarda especialment inspirada en tirs de dos i en tirs de tres i l'única diferència entre tots dos rivals la trobem en els percentatges des de la línia de tirs lliures, amb el pèssim de 10/20 local i el salvable 20/35 visitant.

Accions puntuals polèmiques en què l'àrbitre ha optat per donar tan sols cistella i no pas possible 2+1 han marcat també el desenllaç d'una tarda en què J.J. Miguel ha estat el màxim anotador del CB Valls amb 12 punts (i 9 rebots) i Alejandro Alba el millor valorat, amb 10 punts i 11 rebots. Destaca per sobre, això sí, el bagatge del jugador del CB Martorell, Albert Valle, amb 19 punts, 5 rebots i 7 recuperacions: Francesc Canals ja va avisar dies abans del perill d'aquest jugador. 

Diumenge (18h.) els de Francesc Canals passaran pel pavelló del Mataró, un dels pocs equips que encara pot aspirar a fer ombra als conjunts de la part alta de la taula. Virtualment sense opcions d'ascens i lluny de la zona de perill com per patir a curt termini, l'únic objectiu de la resta de la temporada serà tancar-la en progressió ascendent per preparar el projecte de la del 2019-2020. Abans, però, caldrà sumar 3 o 4 victòries més per evitar qualsevol mínim dubte de permanència. 

Parcials: 19-17, 20-19, 12-17 i 17-18.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015540&med=0