Precinten un narcopís al Barri Antic de Valls

La Policia Local de Valls ha precintat un pis desocupat que s’havia convertit en un punt de consum de drogues situat al carrer Forn, a l’entrada del Barri Antic. El desallotjament de l’habitatge, convertit en indret de trobada de toxicòmans, va tenir lloc el cap de setmana. La intervenció dels serveis municipals es va produir arran de les queixes dels veïns per les males olors que provenien d’aquest pis. De fet, l’estat d’insalubritat en què es trobava el pis, propietat d’una entitat bancària, ha motivat el seu tancament. Després dels treballs de neteja de l’immoble s’ha tapiat l’entrada per evitar noves ocupacions.

Aquest és el segon narcopís que es precinta al Barri Antic de Valls després que la policia local hagi destinat efectius a localitzar aquests punts problemàtics arran de les queixes veïnals denunciant un increment de fets delictius i inseguretat al barri. A banda dels narco pisos, durant l’últim mes també s’han tapiat diversos immobles desocupats a la zona amb l’objectiu d’evitar noves ocupacions amb aquesta finalitat.

Fins el moment s’han tapiat una desena de pisos buits, bona part d’ells actualment de titularitat municipal, a la zona del carrer Sant Francesc. A banda d’aquesta política preventiva l’alcalde ja va anunciar en una reunió amb l’Associació de Veïns la voluntat d’instal·lar càmeres de vigilància al barri.