Encara et pots inscriure a La Pica de Picamoixons

900 persones participaran diumenge a la dotzena edició d'una de les curses més consolidades del territori. Amb dos recorreguts, La Pica de Picamoixons serà més tècnica, amb novetats des de l'inici de la cursa.

Tornada als orígens, és a dir que La Pica sortirà gairebé en direcció contrària als últims anys, no pas cap a Valls sinó per camins i buscant Fontscaldes. Es mantindran els habituals dos circuits de 32 i 36 quilòmetres. El primer és el blau i atreu rodadors que afrontaran 800 metres de desnivell acumulat. El segon és el vermell, amb 1.100 metres positius i més tècnic per captivar els ciclistes de major destresa.

La pedalada transcorre per pistes i corriols de la Serra de Miramar, a la cara sud de l'Alt Camp, i té Picamoixons com a punt d'inici i final. Les inscripcions segueixen obertes i el límit és de 900 participants, un pèl menys que edicions pretèrites per garantir la qualitat de la prova.

Es prepararà un sorteig de diversos productes, entre ells el d'una bicicleta, i es permetrà la presència de bicis elèctriques a tots dos circuits, ara bé, per separat de la resta de ciclistes.

120 persones, moltes d'elles de Picamoixons, vetllaran per la seguretat d'una Pica que començarà diumenge a dos quarts de deu del matí.

Inscripcions: https://e4dreams.com/producto/la-pica-pedalada-hivernal-de-picamoixons-2019/