El festival de cinema 'Bronx World Film' selecciona dues produccions vallenques

Dues produccions de videodansa de la productora vallenca DANSPXL, s’estrenaran aquest cap de setmana al festival de cinema Nova York, Bronx World Film. 

Els ballarins Marc Comellas i Beth Andrews protagonitzen ‘VAIVÉ’, una producció de videodansa d’origen vallenc que s’exposarà al cicle Spanish Film Cycle, d’un prestigiós festival de cinema experimental a Nova York. La seva directora, la Marta Arjona, també vallenca, tindrà el seu nom per segon any consecutiu al Bronx World Film, amb dues obres seleccionades.

L’altra és Unexpected Messeges, al qual la ballarina vallenca, Aida Martínez, escenifica un sobri vall després de rebre una trucada molt important. L’any passat ja li van seleccionar quatre produccions, fet que acredita la predilecció del festival de cinema per la videoartista vallenca.

‘Unexpected Messeges’ ja està disponible per tothom a la plataforma Vimeo. El festival novaiorquès també projectarà la producció ‘Et ballo Catalunya’ i es farà una retrospectiva de tots els treballs de Marta Arjona, co-dirigits amb Mei Casabona.