900.000 euros per renovar enllumenat i ferm de carrers a Valls

L’Ajuntament de Valls preveu l’execució en els propers mesos d’obres d’asfaltat i modernització de l’enllumenat a prop de 60 carrers i espais públics de la ciutat. En total, es destinaran a les diverses actuacions gairebé 900.000 euros. Es preveu renovar un total de 552 punts de llum i asfaltar 14.000 metres quadrats de carrers.

Les obres complementaran la resta d’actuacions pressupostades pel 2018, com la urbanització del passeig dels Caputxins, i anys anteriors a l’eix comercial de Valls. Tot i que l’anunci arriba cinc mesos abans de les eleccions, l’alcalde desvincula l’oportunitat de l’execució dels treballs de les mateixes.

Els treballs s’iniciaran la propera setmana als barris de la Fraternal i la Colla, on es renovarà completament l’enllumenat. També s’han adjudicat ja les obres de modernització de l’enllumenat al carrer de la Cort i el Pati. Pel que fa a l’enllumenat però, el projecte més costós serà el previst al barri del Fornàs, on es renovaran els 246 punts de llum de tots els carrers. Una intervenció pressupostada en 200.000 euros.

A banda de la renovació de l’enllumenat, el paquet d’inversions en via pública també contempla destinar 286.000 euros a la renovació del ferm de diversos carrers dels barris de Sant Josep Obrer i les Comarques, i també continuar les obres d’asfaltatge al polígon, en aquest cas, al carrer Licoristes. Finalment, també es destinaran 100.000 euros a millora de parcs infantils de la ciutat.