El CB Valls - CB Salou, en directe a TAC12

Serà el primer cop que s'enfrontin a l'EBA i ho viurem a la tele. Els tècnics del CB Valls i el CB Salou s'han vist les cares al Joana Ballart, escenari d'un derbi que tancarà la primera volta amb tots dos a la recerca d'un triomf que acosti la salvació.

És el nou clàssic del bàsquet territorial i el primer duel geogràfic que acull aquest curs la capital de l'Alt Camp a la Lliga EBA. Francesc Canals i Jesús Muñiz són els màxims responsables de les banquetes del Valls i el Salou, separats per una sola victòria de diferència. Els salouencs en sumen sis mentre que els vallencs en tenen 5 en 12 jornades. Amb dinàmiques diferents, els locals van refer-se abans del Nadal i els visitants encadenen quatre resultats positius.

Totes dues infermeries arribaran pràcticament buides, tot i que destaca la probable absència del nord-americà Pleasant per part del Salou. El Valls s'ha allunyat del possible ascens i el Salou ha complert amb les expectatives inicials la campanya del seu debut a EBA. Guanyi qui guanyi, el bàsquet tarragoní sortirà reforçat del derbi.

Un Valls-Salou que narrarem en directe aquest dissabte des de les 18 hores.