×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Les Nits de Clàssics de Valls programen 18 concerts

18 concerts repartits durant nou mesos, a raó de dos per mensualitat, cada dijous a dos quarts de nou del vespre (excepte 4 concerts) al Teatre Principal de Valls. Són les Nits de clàssics de Valls, que els Amics de la Música de Valls, en col·laboració amb d’altres entitats, proposen per a la nova temporada, que obre portes a diferents disciplines musicals.

Els impulsors de les Nits de Clàssics, asseguren posar l’èmfasi en la qualitat dels artistes convidats. De fet, han avançat l’inici de la nova temporada al 21 de setembre per encabir-hi el pianista americà Michael Kanan que inaugurarà el cicle juntament amb Arnedo Band i Celeste Arias amb un concert de jazz. L’altre aposta habitual dels Amics de la Música es centra a donar visibilitat a artistes locals.

El quintet Montsant, al febrer, Medir Bonachi i Marta Mulero, al novembre; o el tenor vallenc Roger Padullés, que homenatjarà Emili Vendrell el 5 d’abril, són altres artistes del territori que tindran cabuda en una programació que també inclourà el contratenor Darryl Taylor, la soprano Sara Bañeras, la Camerata Eduard Toldrà, entre altres, i que tancarà la veu de Víctor Branch amb un concert de soul, jazz i blues. El curs passat, 4.000 espectadors van gaudir de les propostes presentades pels Amics de la Música, una associació que actualment té 193 socis. L’abonament per a tota la temproada costa 150 euros, repartits de forma trimestral. El preu dels concerts oscil·larà entre 8 i 25 euros.