El Pessebre Vivent de Valls, amb novetats, es pot veure fins diumenge

Més de 180 voluntaris donen vida des d’aquesta tarda i fins diumenge al Pessebre Vivent de Valls. Una proposta que torna després que la passada edició s’hagués de suspendre per culpa del mal temps. Ho fa amb algunes novetats, tot i que en manté l’essència. L’itinerari al voltant de l’església de Sant Joan recull les tradicionals escenes bíbliques, però repassa també episodis històrics de la ciutat.

Les escenes bíbliques donen la benvinguda als visitants i els conviden a reviure la litúrgia del Nadal mentre s’endinsen en la recreació del naixement de Jesús que des de fa vuit anys proposen els vallencs en un itinerari que recorre el perímetre de l’església de Sant Joan. Un pessebre vivent singular, que a banda dels passatges bíblics també recrea al llarg del seu recorregut episodis històrics que han dibuixat al llarg dels anys la identitat de la capital de l’Alt Camp. Una essència, que tot i els canvis programats en algunes de les 34 escenes que el conformen, es manté.

Nascut com una iniciativa inclosa dins el programa de la Llei de Barris amb la voluntat d’impulsar el teixit social i econòmic del Barri Antic, el pessebre vivent de Valls compta amb el treball de 180 voluntaris que el fan possible, el recolzament d’un centenar de comerços i empreses i la complicitat d’una trentena d’entitats vallenques. És doncs, un punt de trobada del teixit associatiu de Valls.

En la seva vuitena edició, aquest pessebre vivent singular i urbà, té ja l’èxit garantit. De forma anticipada ha venut ja 1.300 entrades per les diferents sessions previstes durant tres tardes aquest cap de setmana prenadalenc.