Les obres del passeig dels Caputxins es faran per fases i prioritzaran els vianants

Les obres de reforma del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla començaran al mes de febrer. L’Ajuntament de Valls ha adjudicat els treballs per un import que frega el milió i mig d’euros i s’allargaran durant un any. Transformarà tota la zona i el consistori treballa també perquè la Font de la Manxa recuperi tota la seva esplendor.

Les obres començaran per la carretera del Pla i es faran per fases, per minimitzar les afectacions als veïns i al trànsit. El projecte transformarà aquesta via i després seguirà amb la intervenció al passeig dels Caputxins i a carrers adjacents. Tot plegat una actuació de gran envergadura que abasta 11.000 metres quadrats i que prioritzarà la comoditat dels vianants.

A més de les actuacions urbanístiques, es canviaran i modernitzaran el clavegueram, l’enllumenat i la resta de serveis. També es posaran en valor els elements patrimonials i, en aquest sentit, es potenciarà el monument als Xiquets de Valls, ja que es crearà una espai en format de plaça. L’Ajuntament també treballa perquè la Font de la Manxa recuperi la seva esplendor.

Les obres d’urbanització de la carretera del Pla i del Passeig dels Caputxins s’allargaran durant un any aproximadament.