Marxa de torxes a Valls per reclamar la llibertat dels membres independentistes empresonats

400 persones han participat a Valls en una marxa de torxes per demanar la llibertat dels membres independentistes que estan a la presó o a l’exili. També per donar tot el suport a les altres persones que es troben en un procés judicial a causa del procés, com és el cas del vallenc Cèsar Puig, qui va ser secretari general d’Interior durant el referèndum de l’1 d’octubre i que ara està acusat d’un delicte de rebel·lió.

La plaça del Blat de Valls va tornar a ser un cop més escenari d’una concentració a favor de la llibertat dels presos polítics. El foc va ser el protagonista de la jornada i es que coincidint amb els 14 mesos d’empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart l’ANC de Valls va organitzar una marxa de torxes per exigir l’alliberament dels polítics empresonats. Aquest acte, on hi van assistir prop de 400 persones, també volia mostrar el suport i l’escalf a totes les persones que es troben encausades a causa del procés independentista. És el cas del vallenc Cèsar Puig, l’exsecretari general d’Interior durant el referèndum de l’1 d’octubre. La fiscalia demana una pensa de presó d’11 anys per a ell per un delicte de rebel·lió.

Des de l’Assemblea també han volgut donar tot el suport als quatre polítics que es troben a presó i a l’alcalde de Montblanc que a dia d’avui estan en vaga de fam.

La marxa va recórrer diversos carrers del Barri Antic de Valls i va finalitzar a la plaça de l’Oli on es van fer diverses actuacions i parlaments per cloure aquesta marxa.