El CB Valls busca un jugador exterior al mercat estranger

Els de Francesc Canals pretenen reforçar-se per assegurar la continuïtat  a la Lliga EBA. El pla inicial s'ha canviat i la direcció esportiva considera oportú incorporar un tirador per acabar amb el desencert. Ara ja només es juga per salvar la categoria.

El balanç de 4 victòries i 7 derrotes situa el Club Bàsquet Valls només 1 partit per sobre del play off de descens a Copa Catalunya i a 5 de la zona capdavantera. Amb el Calvià i el Salt despenjats, mitja Lliga EBA vol evitar ser el tercer per sota, un d'ells és el conjunt de Francesc Canals. Els vallencs ja no juguen per pujar sinó per salvar els mobles i recuperar l'autoestima.

Els de l'Alt Camp són la segona i primera pitjor plantilla en tirs de dos i de tres amb un 45,2 i un 26% d'encert, respectivament. Això provocarà que es busqui al mercat internacional una solució de garanties, tot i la recent arribada d'Àlex Alba com a relleu d'Òscar Ngomo..

4 de les 7 punxades s'han patit al Joana Ballart, per això pot ser fins i tot positiu jugar fora de casa dissabte per allunyar la pressió afegida. El Valls s'enfrontarà al Cornellà, amb qui empata a la classificació i també en sensacions perquè es tracta d'un altre equip que ha rendit per sota de l'esperat.