Els Pastorets de Valls renoven l'escenografia

Els Pastorets de Valls, que interpreten anualment els integrants del Grup del Teatre Principal, renovaran enguany la seva escenografia. Tres nous telons acompanyaran les aventures de Fredolic i Garrafó dalt de l’escenari. Durant el Nadal, el GTP ha programat set representacions al Principal.

El Grup del Teatre Principal de Valls prepara una nova entrega dels seus tradicionals Pastorets, una de les cites imprescindibles dins la rutina anual de l’entitat. Enguany uns Pastorets amb una escenografia renovada dissenyada per Jordi Minguell. Tres nous telons que s’afegeixen a l’existent ja de l’infern per il·lustrar les diferents escenes i espais per on transcorre la trama d’aquest clàssic del teatre nadalenc. Tres nous telons a més, que s’identifiquen amb l’entorn de Valls i l’Alt Camp.

Escenografia a banda, els Pastorets, que mobilitzen una vuitantena de persones, també renovarà el repartiment, rejovenint les cares dels protagonistes en una aposta per promocionar la pedrera d’actors amateurs.

Com és habitual, Els Pastorets de Valls, acompanyen les aventures dels seus personatges principals (Fredolic i Garrafó) de cançons i orquestrina en directe. En total s’han programat sis dies de representació. Per Sant Esteve, Cap d’Any i Reis, el cap de setmana del 29 i 30 de desembre, i doble sessió la tarda del divendres 4 de gener. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Principal.