Alejandro Alba: "Ajudar el CB Valls m'il·lusiona"

Amb 41 anys, el veterà substitut d'Òscar Ngomo torna dos anys després a la Lliga EBA. Alba es mostra caut a l'espera de saber si el seu cos encara respon a l'exigència competitiva d'un CB Valls obligat a reaccionar. 

Va tenir minuts a ACB amb l'Unicaja i, amb 449, és el setè home amb més partits de la història de la LEB. La temporada 2016-2017 va acomiadar-se del bàsquet i del Valls, on va jugar tres cursos. La baixa d'Òscar Ngomo per decisió pròpia ha deixat una vacant lliure a la plantilla i el club ha decidit ràpidament la solució: Alejandro Alba tornarà a jugar amb els del Joana Ballart.

Tot i estar retirat, el contacte amb els vallencs és fluïd i l'opció de despenjar les sabatilles només podia sorgir per respondre a les necessitats de l'equip de Francesc Canals. Un Alba que, al seu dia, també va defensar 8 temporades la samarreta del CBT.

Queden dues jornades de Lliga EBA abans d'enllestir el 2018 i el Club Bàsquet Valls es troba a quatre de distància de les places de playoff. Possiblement amb Alba ja a la rotació, els de l'Alt Camp rebran diumenge l'Esparreguera.

Ngomo va sumar 21 minuts de mitjana per partit, però desavinences amb Canals han provocat aquest canvi a la plantilla.