Una passarel·la d'accés al polígon, el projecte més votat pels vallencs

L'ajuntament de Valls construirà una passarel·la per a vianants a la rotonda d'accés al polígon. És la proposta que ha votat més gent en els pressupostos participatius. Avui s'ha fet l'escrutini d'un procés que també invertirà diners en altres projectes.

El pressupost de 2019 de l'Ajuntament de Valls incorporarà al paquet d'inversions una partida de 60.000 euros per condicionar una passarel·la elevada d'accés al polígon a l'alçada de l'encreuament entre la nacional 240 i la carretera del Pla, a la rotonda de l'antiga Chrysalis. Ha estat la proposta escollida de forma majoritària, amb 240 vots, d'entre les 26 presentades als pressupostos participatius de la capital de l'Alt Camp. En total, 909 persones, el 4,5% del cens, han participat en d'una votació en què cada votant podia escollir un màxim de tres propostes. El volum de participació, que ha crescut un 21% respecte el passat exercici, ha empès els impulsors de la iniciativa a valorar-la en positiu.

Després de dues hores d'escrutini, a banda dels passos per a vianants a la rotonda de Chrysalis, la instal·lació d'un parc de salut als barris de les Comarques, Pisos Clols, el Fornàs i a la plaça dels Pins de la Xamora ha estat una altra de les propostes escollides, amb 238 vots i 45.000 euros de pressupost. Fins completar els 200.000 euros previstos en inversió en aquesta entrega dels pressupostos participatius, també s'inclou n circuit de salut, la implementació del carril bici, que en una modificació de pressupost d'enguany en plenari va caure de les inversions previstes pel govern, i la compra d'un remolc d'emergències pels voluntaris de Protecció Civil.