Joel Joan i Àngels Gonyalons són alguns dels noms de la nova temporada de Teatres de Valls

Joel Joan, Pere Arquillué, Àngels Gonyalons o Ramon Madaula són alguns dels noms propis de la cartellera. Tots ells formen part del paquet de tres espectacles que es posaran a la venda a mitjans de desembre en format d'abonament.

L'abonament que inclou els tres principals espectacles de la nova temporada de teatres a Valls, una cartellera que s'allargarà de gener a juny, es podrà adquirir a partir del 12 de desembre a les taquilles del Teatre Principal. Costarà 55 euros, 10 menys amb el carnet dels Amics dels Teatres. D'aquesta forma, els Teatres de Valls animen a regalar cultura per Nadal.

En aquest cas, tres espectacles farcits ambnoms de relleu de l'escena catalana com és el cas de Joel Joan i Àgata Roca, amb Escape Room; Àngels Gonyalons, dirigida per Joan Lluís Bozzo a El Llibertí; o Pere Arquillue i Ramon Madalula a la revisió de El Preu dirigida per Silvia Munt. Una aposta de primer nivell que es complementa amb d'altres propostes de disciplines variades.

Laia Pujol, amb la proposta de la companyia Les Fugitives Veu de dona, posarà l'accent vallenc a la cartellera. Ho faran juntament amb el Grup del Teatre Principal, que estrenarà producció pròpia amb el seu particular Peter Pan. La temporada escènica a Valls la completaran dos espectacles més de gran format al Cultural: el musical d'homenatge a Queen, i la presència del mag Yunke amb una proposta màgica que coincidirà amb la festa major de Sant Joan.