La Creu Roja de Valls ampliarà els serveis de centre de dia i la Unitat d'Escolarització Compartida

Actualment 33 persones utilitzen el servei de centre de dia que ofereix la Creu Roja a les instal·lacions que l’entitat té a Valls. Els avis disposen en l’actualitat d’una sala on poden compartir les vivències diàries però la tendència a l’alça del volum d’usuaris durant els últims anys ha motivat la decisió de la directiva del centre a buscar solucions per ampliar i millorar l’espai.

L’ampliació afectaria la zona de les instal·lacions on ara mateix la Creu Roja té ubicat un altre dels seus serveis socials de pes, la Unitat d’Escolarització Compartida. Un servei que ajuda estudiants d’ESO amb situació de vulnerabilitat a acabar aquesta etapa formativa per tal que tinguin més opcions al mercat laboral i que compta ara amb una trentena d’alumnes.

Les actuals aules d’aquest centre passaran a ser dependències del centre de dia, mentre la UEC es traslladarà a l’edifici adjacent que fins fa un any utilitzava el menjador social la Teulada per acollir els seus usuaris.

L’ampliació i habilitació dels espais s’iniciarà a principis de l’any vinent. L’objectiu és tenir els espais llestos perquè la Unitat d’Escolarització Compartida pugui iniciar el nou curs escolar a la nova seu. A banda d’aquestes inversions, l’entitat també preveu comprar una nova ambulància.