×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Un matí al tros de la família de Jordi Calavera

Aquest dissabte el futbolista del planter del Nàstic torna a casa i com a rival. I és que el debut de Jordi Calavera a l'Sporting es produirà al Nou Estadi. Hem parlat amb el seu pare, de la nova etapa i d'una passió grana que mai desapareixerà.

Va ser i és el punt d'esbarjo i treball familiar dels Calavera, el cantó amagat i proper d'un cognom futbolístic que viu de la terra, amb la vinya i el cultiu de cereals. Les jornades de matí i tarda de Calavera pare, acompanyat o en solitari, com avui, que ens explica ser feliç pel nou projecte del Jordi a l'Sporting de Gijón.

Al juny Jordi Calavera es mostrava il·lusionat per poder jugar per fi a l'Eibar. Però a les acaballes del mercat de fitxatges, l'excedent de laterals va provocar que marxés de nou cedit. Molts equips es van interessar pel jove de Cabra del Camp, entre ells el Nàstic.

L'avi del Jordi ha recollit aquestes ametlles mentre ha arrencat també la temporada de la verema. Entre tasca i tasca, la família ha pujat a Astúries per completar el trasllat d'Eibar a Gijón. Un matí amb el Josep Maria és suficient per entendre per què el Jordi no ha perdut la humilitat. Dies de duels directes, des de Cabra i direcció Tarragona i Reus, a la Lliga i a la Copa del Rei. Calavera torna a casa per uns dies.