El CB Valls confia en l'actual grup: no hi haurà fitxatges

La mala ratxa de resultats, amb un balanç de 4-5, ha allunyat l'equip de la zona capdavantera de la Lliga EBA. El seu president creu que encara és possible la remuntada conservant el tret diferencial de part del projecte, la joventut.

Queden tres jornades per acomiadar l'any i pocs haurien imaginat que el Valls viuria més a prop del descens que no pas de la zona de playoff per pujar a la LEB Plata. En nou jornades l'equip ha caigut cinc cops, tres d'ells com a local. Però la junta directiva no perd els nervis: hi ha plantilla per superar la crisi.

La imatge durant la derrota contra el líder, el Club Bàsquet Quart, va superar amb escreix la mostrada una setmana abans davant el CBT, però va ser insuficient per sumar el triomf. José Luis Vicente descarta, això sí, la incorporació de cap reforç per complementar un Valls potent per dins però insegur des de la línia exterior.

Dissabte a dos quarts de set de la tarda els vallencs jugaran a la pista de l'Olivar, conjunt vinculat al Saragossa de Lliga ACB. S'espera que Marc Navarro, absent les últimes dues jornades, pugui tornar a la pista.