CB Valls - Quart (55-68)

Les places de promoció d'ascens a LEB Plata queden ja a quatre victòries de distància quan portem només nou jornades de temporada. És la segona derrota seguida del CB Valls, aquesta contra el líder de la competició. 

Amb un pobre balanç de 4-5, tres de les ensopegades sofertes fins ara han estat com a local al Joan Ballart, principal fet diferencial respecte a l'anterior curs en què el conjunt de la capital de l'Alt Camp va ser molt fiable davant la seva afició. Encara amb l'absència de Marc Navarro, que tampoc va disputar el derbi de la setmana anterior, la clara derrota contra el CBT deixava el CB Valls en una situació complicada, obligant-lo a guanyar contra el fins ara millor equip de la categoria. Però el CB Quart ha demostrat per què encapçala la fase regular amb vuit victòries de nou possibles i n'ha sumat una més al seu pas per terres tarragonines. 

La victòria gironina sumada a la de l'Igualada, segon classificat de la Lliga EBA, situa el tall del playoff a quatre triomfs. Això suposa que el marge d'error dels de Francesc Canals serà mínim a partir d'ara. El curs anterior, el segon de la taula i darrer conjunt que va accedir a la fase d'ascens ho va fer amb 7 derrotes, dues més de les que acumula ara el CB Valls. Dissabte vinent (18.30h.) l'equip es desplaçarà a la pista de l'Olivar, vinculat del Saragossa d'ACB.

Parcials: 14-15, 13-21, 11-10 i 17-21.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015506&med=0