×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Sant Fèlix brillant per a les colles vallenques

Diada de Sant Fèlix brillant la que s'ha pogut veure aquest dimecres a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, en la que les colles vallenques han sortit reforçades de plaça amb dues de les millors actuacions fetes en un sant Fèlix, uns Castellers de Vilafranca que han igualat la millor actuació del seu historial i uns Minyons que no han pogut complir objectius.

La Colla Vella ha tornat a mostrar en aquest Sant Fèlix la seva millor cara, tot i no poder amb el 3d10 amb folre i manilles. Els rosats han obert plaça amb un 4d9 amb folre i pilar que ha tornat a mostrar les gran sensacions de la temporada passada. Unes sensacions que també han renovat amb el gran castell dels rosats aquest dimecres, un 4d9 sense folre que han treballat a la descarregada, però que han dominat en tot moment. Amb tot de cara han atacat en tercera ronda un 3d10 emmanillat que ha vist primer com s'enfonsava un peu i després com el desajust de les manilles amb els quarts el feia desmuntar per precaució. Un cop descartat un nou intent de castells de 10, els d'Albert Martínez no han baixat el ritme i han descarregat el seu castell insígnia, el 5d9f i el primer pd8fm de la temporada per a completar una gran actuació a la Plaça de la Vila vilafranquina.

I qui també surt molt i molt reforçada de Sant Fèlix és la Colla Joves que ha aconseguit completar la segona millor actuació de la seva història. Els vermells han protagonitzat una sortida molt valenta enfrontant-se d'entrada al seu màxim objectiu de la jornada, un 2d8 sense folre que ha pujat de manera perfecta fins a poder-lo carregar per tercera vegada a la seva història. Després d'agafar forces descarregant el 3d9f a la segona ronda, han aconseguit un altre dels grans reptes del dia, descarregar el primer 2d9 emmanillat del curs, el sisè del seu historial. A la ronda de pilars han carregat el segon pd8fm de la temporada per tancar una actuació brillant dels vermells

I pel que fa als amfitrions, els Castellers de Vilafranca, han acabat realitzant la millor actuació del dia, repetint la millor del seu historial, però s'han quedat a les portes del programa prèviament establert. Els vilafranquins han descarregat d'inici i d'una manera majestuosa el 3d10 emmanillat, el segon del curs. A la segona ronda ha arribat el gran moment dels verds i de l'actuació global, quan han descarregat el 2d8 sense folre, que dos anys després del darrer completat continua sent patrimoni exclusiu dels vilafranquins descarregat. Els de Toni Bach es trobaven camí de la millor actuació de la història, però a la tercera ronda no han pogut amb un 4d10 emmanillat que ha quedat lluny de carregar. Han tancat la millor actuació vista enguany al món casteller amb un nou 3d9 amb folre i agulla i amb el primer pilar de vuit descarregat del curs. 

Per últim els Minyons de Terrassa ha estat la colla que ha sortit de plaça amb menys objectius aconseguits. Els de la camisa malva han volgut repetir el seu castell de sortida dels darrers anys per Sant Fèlix amb el 3d10fm, però aquesta vegada el resultat no ha estat el mateix, ja que després d'haver-lo de patir des del primer moment el castell s'ha trencat lluny de carregar-se. Aixó ha fet que, tot i descarregar el segon 2d9 emmanillat de la temporada a la segona ronda, han acabat optant per a completar la diada amb els castells bàsics de nou i el pilar de set folrat.

Un Sant Fèlix doncs amb 12 castells de Gamma Extra que ha fet sortir amb les millors perspectives de futur tant a les colles vallenques com als Castellers de Vilafranca de cara al final de temporada